Je stapt in een auto en wordt naar je bestemming gereden, zónder dat er ook maar een bestuurder aan te pas komt. Het lijkt sciencefiction, maar inmiddels is het al zo goed als realiteit. De eerste (semi)autonome voertuigen zijn in de laatste testfase of rijden zelfs al tussen alle ‘normale auto’s op de openbare weg. Een fantastisch idee, maar wat vindt de Nederlander hiervan? Leer er meer over tijdens het webinar op donderdag 16 juni.

In dit webinar: theorie vs. praktijk

De ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit gaan razendsnel. En de meningen over hoe het straatbeeld er in 2030 uit zal  zien, lopen sterk uiteen. Maar dat het drastisch gaat veranderen, daar zijn de experts het over eens. Hoe kijkt de Nederlandse gebruiker nu naar deze ontwikkelingen? Zit hij hier eigenlijk wel op de wachten? En wordt hij goed betrokken in deze versnelling?

Belevingswereld van de Nederlander

Auteur van het boek ‘Mobiliteit in de toekomst 2030’, Marco Maréchal, en Eddy Verhoeven van Siemens nemen u tijdens het webinar ‘De toekomst van Mobiliteit… is nu!’ mee in de belevingswereld van de Nederlander. Hoe denkt de Nederlander over mobiliteit in de toekomst en de innovaties die daarin plaatsvinden? Tijdens het webinar komen de resultaten van dit eerste landelijke opinie-onderzoek aan bod en verbinden Marco en Eddy deze theorie met hun eigen praktische visie. Uiteraard is er volop gelegenheid voor uw vragen en ideeën.

Het webinar vindt plaats op donderdag 16 juni tussen 10.00 en 10.45 uur. Meld u aan via deze link, om aan het webinar deel te nemen. Graag tot dan!