Ongetwijfeld staat digitalisering bij u op de agenda. Nieuwe technologieën als Internet of Things (IoT), en kunstmatige intelligentie bieden kansen om klantbeleving te verbeteren en processen te optimaliseren. Maar hoe benut u technologie nu écht als concurrentievoordeel bij uw bedrijfsvoering?

Software maakt het verschil, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel organisaties worstelen met een groeiende backlog wat betreft applicatieontwikkeling. Projecten duren te lang of leveren niet in één keer het gewenste resultaat en kosten te veel. Er zijn onvoldoende mensen en middelen om aan de snel toenemende vraag vanuit de business te voldoen.

Mendix, een Siemens onderneming en marktleider op het gebied van low-code applicatie platforms, helpt bedrijven met digitale transformatie te versnellen. Met een slimme applicatiestrategie, een moderne ontwikkelomgeving en “agile” implementatie aanpak maakt u “digital” in korte tijd werkelijkheid.

Graag laten we u als Siemens relatie kosteloos kennismaken met de wereld van low-code. Siemens is premier sponsor van Mendix World, de grootste low code conferentie ter wereld met meer dan 3000 bezoekers. Het evenement vindt plaats op 16 en 17 April in Ahoy te Rotterdam. Door gebruik te maken van onze promocode SIEMENSNL kunt u zichzelf en eventuele collega’s gratis registreren.

Kom naar Mendix World om u te laten informeren over de nieuwste ontwikkeling op het gebied van (mobile) app development en low-code. Leer hoe andere bedrijven Mendix inzetten om binnen enkele weken nieuwe apps te ontwikkelen van idee tot go-live.

Een greep uit de agenda:

Luister naar de ervaringen van eindgebruikers tijdens meer dan 20 klant panels
Ervaar hoe leiders als ABN Amro, PostNL, Dun & Bradstreet en Erie Insurance toegevoegde waarde creëren met Mendix. Bijvoorbeeld Jeroen Sanders, CIO van Enexis, die met zijn team 100 apps ontwikkelde in 2 jaar tijd, door een app factory op te zetten.

Volg de keynotes van mede-oprichter en CEO, en de CTO van Mendix
Mendix CEO Derek Roos deelt zijn visie op de toekomst van low-code en gaat in op hoe klanten door de toepassing van Mendix digitale transformatie realiseren. CTO Johan den Haan laat de nieuwste Mendix ontwikkelingen zien op het gebied van (mobile) development en integratie tussen Mendix en platforms zoals Siemens Mindsphere IoT.

Netwerk met meer dan 300 CIO’s
Neem deel aan networking sessies waar u andere CIOs en IT leiders uit meer dan 10 verschillende landen ontmoet en leer hoe zij Mendix inzetten in hun organisatie.