Van de optimalisering van verkeersstromen en het analyseren van patiëntgegevens in ziekenhuizen  en het optimaliseren van productieprocessen – digitalisering is essentieel in elke sector.

Explosieve groei digitale informatie

Deskundigen gaan ervan uit dat het volume aan digitale informatie in de toekomst elke vijf jaar gaat vertienvoudigen. Dit heeft alles te maken met de steeds lagere kosten en steeds grotere kracht van computer- en sensortechnologie. Zo worden momenteel grote stappen gezet op het gebied van miniaturisering, draadloze communicatie, dataopslag, gedecentraliseerde intelligentie en algoritmen.

.

Geavanceerde oplossingen

Om deze toekomstige ontwikkelingen te controleren zijn geavanceerde IT-oplossingen en software onmisbaar. Hiermee kunnen we de steeds complexere processen beheersen. Via deze oplossingen worden data van sensors in apparaten worden aan machines gekoppeld en de doorgegeven informatie juist geïnterpreteerd. Industriële omgevingen maar ook steden en de zorgsector kunnen hierdoor op duurzame wijze de productiviteit vergroten, de efficiëntie verhogen en de kwaliteit verbeteren.