COVID-19 heeft een enorme verstoring in het openbaar vervoer veroorzaakt. Hoe kunnen aanbieders van mobiliteitsdiensten reageren op de pandemie en wat kunnen we doen om passagiers zich weer veilig te laten voelen? 

Het gedrag en de wensen van passagiers zijn de drijvende kracht achter de mobiliteitsbranche en de trend naar verstedelijking en een duurzame levensstijl blijft bestaan. In de toekomst zal er een nieuwe normaal zijn. En de reizigers moeten weten en zien dat hun nieuwe normaal veilig is. Dit vertrouwen kan alleen worden hersteld door tastbare, zichtbare acties om de veiligheid te vergroten en de risico’s te verkleinen. Siemens Mobility biedt producten en oplossingen om reizigers een goede passagierservaring te laten beleven, tijdens, maar ook na COVID-19! Bekijk onze verschillende oplossingen in onze PDF “Mobility Solutions Brochure – NL.

Op dit moment zijn er geen live-evenementen, maar toch deelt Siemens Mobility graag de laatste innovaties op het gebied van mobiliteitssystemen met u. Daarom heeft Siemens Mobility ook een reeks virtuele evenementen in het kader van het Siemens Mobility motto “Moving beyond” georganiseerd. Neem deel aan de belangrijkste onderwerpen die mobiliteit op dit moment stimuleren, zoals COVID-19 oplossingen of de beschikbaarheid in het openbaar vervoer. Schrijf je hier gratis in!